JT BLOG

Jehova Tanúiról a saját véleményem szerint. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez valamilyen „hivatalos" oldal, előre szólok: itt a saját internetes naplóm olvashatja. A megfogalmazott mondatok mind a saját véleményemet tükrözik. Nem tárgyilagos, nem forrásértékű, nem ez a célja. Erősen szubjektív és nem keresztény (sajnálom, de nem tudok úgy gyűlölködni, ahogyan egy hívő, megtért kereszténytől elvárt. Számolj ezzel, mielőtt a tömegkommunikációs kvalitásomat vagy a hitem kezded kritizálni. Egyébként a blog minden írása és a blog szerzője is szabadon kritizálható, vitatható. Ha valaki megkritizálna engem, kérlek ne fenyegetőzz jogi eszközökkel, meg hasonlókkal, majd megvédem magam a saját eszközeimmel. Nem hiszek a hatalmi eszközökben és ezért akkor sem akarok azokra támaszkodni, amikor nehezebb az élet. Fontos: a blogon megjelenő bármilyen információt átvehetsz, másolhatsz, közölheted a saját blogodban, honlapodon, könyvedben, stb., nem ragaszkodom ahhoz sem, hogy forrásként megjelölj. Különösen ügyelek arra, hogy a blogon ne történjen meg máshol publikált anyagoknak a jogszerűtlen felhasználása. Ha mégis ilyet észlelnél, kérlek, hogy először engem keress meg. A felhasználási feltételek átolvasása a blog használata előtt kötelező, utólag ugyanis nem lehet reklamálni.

A beszélő felelőssége

2018.03.14. 05:18 | l.gabi | komment

Mindenki, aki szerepet vállal és vállalt egy indulat-hullám elindításában, az el kell viselje annak a terhét, hogy felelős mindenért, amit előidézett és amire közvetlen vagy közvetett módon felhergel(t) embereket. Ezt nem a virtuális térben kell majd kimagyarázni a saját közönségetek előtt, az már édeskevés. 

Tárgyalni pedig nem úgy szokás, hogy előbb ledobjuk az atombombát, majd üljünk asztalhoz. Legalábbis én nem így szoktam.

Végszónak

2018.03.11. 18:03 | l.gabi | komment

Remélem mindenki számára megfelelően fejezem ki magam ebben a posztban. 

1. Nagyon őszintén írom le, hogy sajnálom az általam keltett felfordulást és az általam okozott gabalyodást! Mindenkitől bocsánatot kérek! 

2. Egy életem van, azt szeretném élni úgy, ahogyan sikerül. Kérem ennek a megértését! Aki nem szeretne velem kapcsolatban maradni, mindenféle közösségi oldalon töröljön az ismerősei közül és többé ne keressük egymást! Amint lehetőségem lesz rá, az összes közösségi oldalról is törölni fogom magam, innentől számítva 72 órán belül.

3. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az elmúlt években bármiben segített, ellátogatott ide és minden más jó dologért is amit kaptam! Mert kaptam! Remélem, hogy a távozásommal a magyar nyelvű sorstársi blogélet megtisztul!

4. A megtisztulás érdekében töröltem az összes írásom. Szeretném kérni, hogy máshonnan is kerüljenek törlésre az írásaim, ahova nem férek hozzá vagy ahol ugyan a hozzáférésem még létezik, de lemondtam az adminsággal kapcsolatos jogaimról (nem tudom magam adminként törölni).

5. A mai nappal kezdve semmilyen olyan írás közreadásához és terjesztéséhez nem járulok hozzá, melyek tőlem származnak, hiszen ezek aljas szándékkal készített sunyi hazugságok az elsőtől az utolsó szóig, melyek miatt ismételten bocsánatot kérek! Ha valaki mégis terjeszti vagy használja az írásaim a hozzájárulásom hiányában, akkor mindenképpen írja oda azt is, hogy minden szava, az elejétől a végiéig, úgy hazugság, ahogyan van! Nem sértődöttségből vagy hisztiből írom, ez a nyers igazság! Minden amit ezen poszt előtt leírtam, csak egy hatalmas hazugság része volt!

6. Remélem így most már tényleg nyugalmam lehet! Szeretném ismét és utoljára kérni, hogy a rokonaim, a szeretteim és a barátaim hagyjátok békén, hagyjátok őket is és engem is nyugodtan élni az életünket! 

Mindenkitől bocsánatot kérek azért, hogy amit ezen poszt előtt valaha leírtam, az mind hazugság volt!

Az épület

2008.03.25. 21:55 | jtinfo | komment

Címkék: főhivatal

Igaz, hogy Jehova Tanúinak fontos a Biblia?
Azt mondják, hogy a Főhivataluk épületére ki van írva: NAPONTA OLVASD ISTEN SZAVÁT A BIBLIÁT!
Az, hogy ez igaz-e, azon dől el, ha valaki látja. Íme a kép.

Valóban ki van írva, de EFELETT áll a másik felirat: OLVASD AZ ŐRTORNYOT ÉS AZ ÉBREDJETEKET!

Nos, melyik fontosabb szerintük?
Lehet-e egy ilyen vallásszervezet Isten vezetése alatt?

OK, tévedhetünk, emberek vagyunk. Na, de ez a felirat több évtizedes. A nagyrabecsült vezetőség egyetlen tagjának sem zavarta a szemét??? Nem, mert nyílván egyetértenek vele.

bevezetés

2008.03.25. 21:48 | jtinfo | komment

Címkék: blogügyek

Üdvözlet!

Ezen az oldalon elkezdek olyan írásokat, rövid szösszeneteket, képeket, cikkeket megosztani, amelyek Jehova Tanúiról szólnak és érdekesek.
Szerzői csapatban per pillanat négyen vagyunk. Idővel bemutatjuk magunkat is.

süti beállítások módosítása