JT BLOG

Jehova Tanúiról a saját véleményem szerint. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez valamilyen „hivatalos" oldal, előre szólok: itt a saját internetes naplóm olvashatja. A megfogalmazott mondatok mind a saját véleményemet tükrözik. Nem tárgyilagos, nem forrásértékű, nem ez a célja. Erősen szubjektív és nem keresztény (sajnálom, de nem tudok úgy gyűlölködni, ahogyan egy hívő, megtért kereszténytől elvárt. Számolj ezzel, mielőtt a tömegkommunikációs kvalitásomat vagy a hitem kezded kritizálni. Egyébként a blog minden írása és a blog szerzője is szabadon kritizálható, vitatható. Ha valaki megkritizálna engem, kérlek ne fenyegetőzz jogi eszközökkel, meg hasonlókkal, majd megvédem magam a saját eszközeimmel. Nem hiszek a hatalmi eszközökben és ezért akkor sem akarok azokra támaszkodni, amikor nehezebb az élet. Fontos: a blogon megjelenő bármilyen információt átvehetsz, másolhatsz, közölheted a saját blogodban, honlapodon, könyvedben, stb., nem ragaszkodom ahhoz sem, hogy forrásként megjelölj. Különösen ügyelek arra, hogy a blogon ne történjen meg máshol publikált anyagoknak a jogszerűtlen felhasználása. Ha mégis ilyet észlelnél, kérlek, hogy először engem keress meg. A felhasználási feltételek átolvasása a blog használata előtt kötelező, utólag ugyanis nem lehet reklamálni.

A beszélő felelőssége

2018.03.14. 05:18 | l.gabi |

Mindenki, aki szerepet vállal és vállalt egy indulat-hullám elindításában, az el kell viselje annak a terhét, hogy felelős mindenért, amit előidézett és amire közvetlen vagy közvetett módon felhergel(t) embereket. Ezt nem a virtuális térben kell majd kimagyarázni a saját közönségetek előtt, az már édeskevés. 

Tárgyalni pedig nem úgy szokás, hogy előbb ledobjuk az atombombát, majd üljünk asztalhoz. Legalábbis én nem így szoktam.

A bejegyzés trackback címe:

https://jtinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1913737594